windows-tangenten

This page in English

Windows-tangenten

Windows-tangenten finns på alla moderna datortangentbord. Tangenten har en symbol i form av logotypen för Microsoft Windows. Se nedanstående bild.

För sig själv kan tangenten användas för att öppna startmenyn i Windows eller startskärmen i Windows 8, men i kombination med andra tangenter kan den även användas för diverse praktiska snabbkommandon.

windows-tangenten.txt · Last modified: 2015-06-30 15:22 by cr