User Tools

Site Tools


salut

This is an old revision of the document!


Salut

Salut är ett universitetetsgemensamt system för administration av telefonin. Salut är i sin enklaste form ett webbaserat hjälpmedel för att snabbt söka fram en anknytning eller person, men genom Salut kan man också själv exempelvis i förväg styra och planera in sina egna hänvisningar vid till exempel möten, lunch, tjänsteresor eller semester.

Salut finns på följande webbplats:

http://salut.lu.se/

Vanliga frågor och svar

Mina uppgifter i Salut stämmer inte! Hur ändrar jag dem?

Uppgifterna i Salut hämtas från universitetets katalogtjänst Lucat. Följ anvisningarna på sidan om Lucat för att få dina uppgifter uppdaterade, så ska du se att även uppgifterna i Salut automatiskt uppdateras efter en stund.

Hur ändrar jag min hänvisning i Salut?

Gå till Salut-webbplatsen enligt ovan. Klicka på länken “Aktiv.” (kort för “Aktivitet”) för att logga in och ändra din hänvisning. Logga in med ditt eget anknytningsnummer och ditt Salut-lösenord. Känner du inte till ditt Salut-lösenord, se nedan.

Tips

App till Salut

Det finns en praktisk mobiltelefonapp till Salut, för dig som vill kunna styra hänvisningar av din anknytning via mobiltelefonen.

Själva appen kan hämtas här:

Manual för användning av appen finns på https://www.ldc.lu.se/tjanster/telefoni/manualer. Här är en direktlänk till manualen för appen:

Support

Kontakta ServiceDesk vid problem eller frågor om Salut.

Manual

salut.1540980355.txt.gz · Last modified: 2018-10-31 11:05 by cr