outlook-nk2

Outlook fyller inte längre automatiskt i några e-postadresser när jag skriver in början på dem i adressfältet. Hur löser jag det?

Detta problem beror på att Outlooks cacheminne för lagring av vanligt förekommande e-postadresser, och som används i funktionen komplettera automatiskt, har blivit korrupt.

För att lösa detta problem är en återställning av denna fil från backup nödvändig. Detta är inte något som man kan lösa själv, utan kontakta Helpdesk för hjälp med detta. Vi kommer att behöva be dig helt stänga Outlook under tiden som filen återställs från backup.

När filen återställts från backup, kommer vi att kontakta dig igen, och då ska det gå att starta Outlook igen som vanligt.

Mer information

Detta är ett känt problem med Outlook, och för den intresserade finns mer information i Microsofts KnowledgeBase-artikel med nummer 287623.

Observera, där finns även information om hur man tar bort felaktiga eller oönskade genvägar.

outlook-nk2.txt · Last modified: 2015-06-15 23:25 by perf