outlook-adressbok

Jag vill att Outlook även ska leta bland mina kontakter, och inte bara i adressboken, när jag väljer mottagare. Hur löser jag det?

Ofta kan det vara praktiskt om Outlook även letar bland ens egna kontakter och distributionslistor (i mappen “Kontakter”) istället för bara i den gemensamma adressboken/katalogen när man väljer mottagare av e-post. Detta kan man lösa själv. Gör så här:

1. Öppna menyn “Verktyg” i Outlook, och välj alternativet “E-postkonton…”.
  2. Första skärmen i guiden “E-postkonton” visas. Välj alternativet “Lägg till en ny katalog eller adressbok” och tryck på knappen “Nästa >”.
  3. Välj alternativet “Ytterligare adressböcker” och tryck på knappen “Nästa >”.
  4. Välj alternativet “Outlook-adressbok” och tryck på knappen “Nästa >”.
  5. Klicka på “OK”.
  6. Starta sedan om Outlook (stäng alla Outlook-fönster, vänta minst fem sekunder, och starta sedan Outlook igen).
  7. Vänta någon minut.
  8. Testa nu att lägga till kontakter i mappen Kontakter, om det inte redan finns några där.
  9. Testa nu att skapa ett nytt brev, och fylla i mottagare som du vet finns bland dina kontakter. Tryck Ctrl + K för att automatiskt komplettera adresserna. Outlook ska nu hitta kontakterna i din adressbok om allt fungerar.
outlook-adressbok.txt · Last modified: 2007-10-16 20:22 by cr