microsoft_campus_work_at_home

Microsoft Campus Work at Home / Microsoft Campusavtal för hemanvändning

Lunds universitet har med början 2010 tecknat ett avtal med programvaruleverantören Microsoft. Det så kallade Campus-avtalet ger anställda vid universitetet möjligheten att ladda ned, installera och använda många av Microsofts programvaror även på datorer i hemmet, i arbetet och under tiden man är anställd vid Lunds universitet.

Särskilda regler gäller och mer om detta och hur man går tillväga för att utnyttja detta avtal finns beskrivet på LDC:s webbsida:

https://program.ldc.lu.se/login/LU-Campus.asp

Information från LDC

LDC har 2010-05-12 gått ut med följande information:

Hej bästa medarbetare!

Äntligen är applikationen för att ladda ner Campus programvaror
för hemanvändning klar.

Du kommer åt portalen genom att gå in på nedanstående länk:
https://program.ldc.lu.se/login/LU-Campus.asp

Observera att applikationen fortfarande är under utvärdering
och kan behövas stoppas med kort varsel.

Observera att du måste logga in två gånger, en för att ladda
ner programvara och den andra för att komma åt serienummer.

Alla inloggningar kommer att registreras för att kunna spåra
användningen.

Alonso Acosta LDC

Så här gör du

1. Läs igenom alla regler på den webbsidan.
  2. Skriv ut, fyll i och underteckna avtalet som finns på den webbsidan, och skicka det med internpost till LDC.
  3. När du gjort ovanstående, gå till https://program.ldc.lu.se/login/LU-Campus.asp igen och klicka dig vidare till nedladdningslänken.
  4. Välj “FTP”, logga in med din LUCAT-identitet, och hämta installationsfiler för programvaran.
  5. https://program.ldc.lu.se/login/LU-Campus.asp igen och klicka dig vidare till nedladdningslänken.
  6. Välj “Keys”, logga in med din LUCAT-identitet, och hämta installationsnyckel för programvaran.
  7. Installera!

Support

Vid frågor eller problem, kontakta LDC:s ServiceDesk.

microsoft_campus_work_at_home.txt · Last modified: 2010-05-12 22:01 by cr