User Tools

Site Tools


lumia_630

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Next revision
Previous revision
lumia_630 [2014-06-27 10:04]
pelle skapad
lumia_630 [2015-07-03 21:46] (current)
cr
Line 1: Line 1:
-====== ​Nokia Lumia 630 ======+====== Lumia 630 ====== 
 +{{:​lumia-630-front_med_matt.png?​direct&​100|}} 
 + 
 +Smartphone som använder [[windows phone|Windows Phone 8.1]]. Mycket bra kalenderfunktion samt [[office|Microsoft Office]]. Dessutom finns diverse appar att ladda ner, bland annat en app för [[box|LU Box]]. 
 +===== Byta pin-kod ===== 
 +Välj //​Inställningar//​. Du kommer då till inställningarna för //System//. Swajpa till vänster för att välja inställningarna för "​Program"​. Swajpa längst ner och dutta på "​telefon"​. Längst ner där kan du dutta på //ändra SIM-PIN//. Sedan följer du bara instruktionerna. 
 + 
 +Du kan också stänga av SIM-skydd, dvs inte ha någon kod alls men för att skydda telefonen mot obehörig användning så måste du då ha en lösenkod för telefonen. 
 +===== Lösenkod på telefonen===== 
 +Gå till //​Inställningar//​ och //​låsskärm//​ och aktivera lösenkod.  
 + 
 +===== Byta bakgrundsfärg ===== 
 +Som standard är bakgrunden svart och texten vit. Det är mer lättläst med inverterade inställningar. Gå till //​Inställningar//​ och //​Startskärm + tema//. Ändra bakgrund till //Ljus//. 
 + 
 +===== Inställningar för mejl ===== 
 + 
 + 
 +Swipa fingret åt vänster. 
 +Skrolla ner tills du kommer till //​Inställningar//​ och klicka på //e-post + konton//. Klicka på //lägg till ett konto// och välj sedan //​Exchange//​. Skriv sedan in kontoinställningarna enligt bilden nedan men ersätt //​kans-pjo//​ med din egen Lucat-identitet. På //​E-postadress//​ ska det alltså stå //​Lucat-id//​@uw.lu.se. När du sedan klickat på //Logga in// så tar det en liten stund innan kontot är klart. 
 + 
 +{{::​mejlinstaellningar_pa_lumia_630.jpg?​300nolink|}}
  
  
lumia_630.1403856282.txt.gz · Last modified: 2014-06-27 10:04 by pelle