lu_support

This page in English

LU Support

Det finns på LU en central webbtjänst med supportguider som fungerar som hjälp till självhjälp med lösningar på vanliga problem i Windows, Office, Outlook, med mera.

Tjänsten är fri att använda för all personal inom Lunds universitet. Tjänsten sköts av LDC.

Använd länken nedan för att komma vidare till LU Support:

http://support.lu.se/

Support

Hittar du inte det du sökte efter på LU Support? LDC tar tacksamt emot idéer till hjälpguider inom olika områden och välkomnar förslag till förbättringar. Kontakta i så fall ServiceDesk.

lu_support.txt · Last modified: 2016-10-14 13:33 by peterv