ljp2015

HP LaserJet P2015

Här nedan finns länkar till diverse instruktioner för laserskrivare av typerna HP LaserJet P2015n, HP LaserJet P2015dn och HP LaserJet P2015x.

Dokumentation

Kända problem

Problem med långsamma utskrifter från inskannade dokument/annat krångel

Om man råkar ut för att pdf-utskrifter tar extremt lång tid, eller att resultatet på något sätt inte blir som förväntat kan man testa följande metod:

1. Tryck på “print..” och välj aktuell skrivare
  2. Klicka på “Avancerat”-knappen
  3. I detta fönster kryssar du i “Skriv ut till bild/Print as image” (eller liknande)
  4. Klicka OK
  5. Skriv ut
ljp2015.txt · Last modified: 2015-06-08 15:19 by peterv