ip-adress

Hur tar jag reda på min ip-adress?

Det finns ett antal webbtjänster på nätet som kan användas för att visa ip-adressen på den dator du surfar ifrån. Testa till exempel följande webbtjänst:

www.minip.nu

Om du har fått besked om att du behöver ta reda på och meddela din ip-adress till någon annan för att få åtkomst till och kunna komma åt något administrativt system, meddela gärna detta till Helpdesk också samtidigt. Får vi kännedom om det, kan vi meddela och förvarna om din ip-adress av någon anledning skulle behöva ändras i framtiden.

ip-adress.txt · Last modified: 2010-01-29 10:18 by cr