image_resizer

Image Resizer

Har du behov av att ändra storlek på bild- eller fotofiler kan du installera programmet Image Resizer som du hittar i Software Center. Programmet klarar av följande filformat: bmp, dib, gif, ico, jpe, jpeg, jpg, png, tif, tiff, wdp.

Nu kan du markera en eller flera filer i Utforskaren, högerklicka och välja “Resize Pictures”. Se bilderna nedan.

Programmet är gratis och finns att ladda ner på https://imageresizer.codeplex.com/ om ni är intresserade att ha det på er privata dator.

Har du behov att redigera bilderna lite mer? Se Paint.NET. Vill du göra mer avancerade bulk-editeringar? Se XnView

image_resizer.txt · Last modified: 2016-12-28 13:49 by peterv