User Tools

Site Tools


eit

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
Next revision
Previous revision
eit [2018-05-22 08:52]
cr
eit [2019-02-19 12:33] (current)
cr [Information för studenter och anställda på institutionen för Elektro- och informationsteknik (EIT)]
Line 3: Line 3:
 ====== Information för studenter och anställda på institutionen för Elektro- och informationsteknik (EIT) ====== ====== Information för studenter och anställda på institutionen för Elektro- och informationsteknik (EIT) ======
  
-Ditt IP-nummer visar att du sitter vid en dator på EIT:s nätverk.+Ditt IP-nummer visar att du sitter vid en dator på [[http://​www.eit.lth.se|institutionen för Elektro- och informationsteknik (EIT)]].
  
 ===== Information för studenter vid EIT ===== ===== Information för studenter vid EIT =====
  
-<wrap em>​Studenter ska alltid i första hand kontakta handledaren eller den kursansvarige</​wrap>​. Vid hårdvarufel på dator eller kringutrustning går det även att kontakta [[#EIT:s teknikergrupp]]. Detta gäller datorer som har [[datornamn]] som börjar med ''​fox-'',​ ''​pax-'',​ ''​gig-'',​ ''​iccad-''​ och Linux-datorer i Blåtunga/​Rödnäbba.+<wrap em>​Studenter ska alltid i första hand kontakta handledaren eller den kursansvarige ​vid eventuella problem</​wrap>​. Vid hårdvarufel på dator eller kringutrustning går det även att kontakta [[#EIT:s teknikergrupp]]. Detta gäller datorer som har [[datornamn]] som börjar med ''​fox-'',​ ''​pax-'',​ ''​gig-'',​ ''​iccad-''​ och Linux-datorer i Blåtunga/​Rödnäbba. ​Det finns även datorsupport via denna hemsida: http://​www.student.lth.se/​datorsupport/​. 
  
  
Line 22: Line 23:
 ==== Datorer som är installerade med Windows från DDG ==== ==== Datorer som är installerade med Windows från DDG ====
  
-<wrap em>De anställda som använder en dator som är installerad med [[Windows]] från [[DDG]] ska kontakta__ ​[[LTH Support]]__ för support</​wrap>​. Detta gäller alla datorer som har [[datornamn]] som börjar med ''​EIT''​.+<wrap em>De anställda som använder en dator som är installerad med [[Windows]] från [[DDG]] ska kontakta __ [[LTH Support]]__ för support</​wrap>​. Detta gäller alla datorer som har [[datornamn]] som börjar med ''​EIT''​.
  
 === Support kring programvaror från Software Center === === Support kring programvaror från Software Center ===
eit.1526971926.txt.gz · Last modified: 2018-05-22 08:52 by cr