design

This page in English

Information för anställda på institutionen för Designvetenskaper

Ditt IP-nummer visar att du sitter vid en dator på institutionens nätverk.

Datordriftgruppen (DDG) har driftansvaret för Designvetenskapers Windows-datorer (för personal, exjobbare och studentlabb). I första hand ska du dock vända dig till institutionens personal för hjälp.

Kontaktuppgifter

Se även den gemensamma informationen för anställda på LTH:

Vi utökar dessa sidor med information löpande. Har du något förslag på vad som kan förbättras, kontakta Helpdesk.

design.txt · Last modified: 2017-02-04 15:41 by cr