chrome

This page in English

Google Chrome

Google Chrome är en webbläsare som kan ses som ett alternativ till Edge, Internet Explorer eller Mozilla Firefox.

Mer information om Chrome finns på http://www.google.com/chrome/.

Frågor och svar

Kan jag få Chrome på min dator?

Chrome finns numera förinstallerat på alla datorer. Observera dock att Chrome tillhandahålls endast som ett komplement till Internet Explorer. Vi har tyvärr inte resurser att ge support på Chrome.

Support

Vi kan tyvärr inte hjälpa till med support av Chrome. Upplever du något problem med en webbsida eller ett administrativt system i Chrome, ber vi dig att testa med Internet Explorer istället.

chrome.txt · Last modified: 2015-10-22 13:45 by cr