autodesk_eagle

This page in English

Autodesk Eagle

Mer information om programmet finns på tillverkarens webbplats: http://www.autodesk.com/education/free-software/eagle

Licens

Licens för anställda och studenter

Alla studenter och anställda måste skaffa en egen licens. Detta är dock inte så avancerat. När man startar programmet ber den om att man skall logga in. Man skall då logga in med sitt Autodesk-konto. Om man inte redan har ett konto så finns det en länk för att komma till sidan för att skapa ett konto. Det som då är viktigt är att du använder en lth eller lu-mailadress för att skapa ditt konto. Kontot kommer då att identifieras som ett Utbilnings-konto och får med automatik rättigheten att köra tex Eagle.

Installation av programmet

Om datorn sköts av DDG bör du installera Autodesk Eagle via Software Center på datorn. I alla studentdatorsalar vid LTH är programmet förinstallerat.

Felsökning

Support

Vid frågor om själva programmet, kontakta din lärare eller Autodesk support:

autodesk_eagle.txt · Last modified: 2017-03-07 10:53 by peterv