arcgis

This page in English

ArcGIS

ArcGIS Desktop är en svit med GIS-programvara (se Geographic information system).

Mer information om programmet finns på tillverkarens webbplats: http://www.esri.com/

Se även ArcGIS.

Licens

Licens för anställda och studenter

Det finns en campuslicens för ArcGIS vid Lunds universitet. Denna licens administreras av GIS-centrum vid LU: https://www.gis.lu.se/start/gis-software

Installation av programmet

Om datorn sköts av DDG bör du installera ArcGIS via Software Center på datorn. I många studentdatorsalar vid LTH är programmet förinstallerat.

Felsökning

Support

Vad gäller användning av programmet, tala med din lärare eller kontakta GIS-centrum vid LU: https://www.gis.lu.se/start/contact-us

arcgis.txt · Last modified: 2019-03-13 12:12 by cr