User Tools

Site Tools


adobe_creative_cloud

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
adobe_creative_cloud [2020-08-17 14:34]
peterv
adobe_creative_cloud [2020-08-17 14:45] (current)
cr
Line 20: Line 20:
   - När du bes om inloggning, använd ''//​LUCATID//​@lu.se''​ (dvs ditt eget Lucat-id direkt följt av ''​@lu.se''​) som användarnamn så skickas du till LU:s inloggningssida.   - När du bes om inloggning, använd ''//​LUCATID//​@lu.se''​ (dvs ditt eget Lucat-id direkt följt av ''​@lu.se''​) som användarnamn så skickas du till LU:s inloggningssida.
   - Nu skall du med hjälp av "Adobe Creative Cloud" kunna installera de programvaror du har rätt till. När programmen väl är installerade kommer "Adobe Creative Cloud" kontinuerligt att hålla dem uppdaterade.   - Nu skall du med hjälp av "Adobe Creative Cloud" kunna installera de programvaror du har rätt till. När programmen väl är installerade kommer "Adobe Creative Cloud" kontinuerligt att hålla dem uppdaterade.
- 
-===== Vanlig fråga ===== 
-  * **Fråga**: Jag har registrerat licensen som jag skall, men när jag startar "Adobe Creative Cloud" så står det att jag bara kommer åt testversioner av det jag skall ha licens till. Varför? Vad gör jag? 
-  * **Svar**: Du kan av olika skäl ha loggat in med fel konto. Kolla inne i "Adobe Creative Cloud" vad du är inloggad som. Klicka på "​pajdiagrammet"​ längst upp till höger. Du skall vara inloggad med //​dittlucatID//​@lu.se (ex. ldc-abc@lu.se) och inte med något annat. Om det är fel konto, logga ut o logga in med rätt konto. 
  
 <WRAP important>​Om du har tillgång till samtliga programvaror,​ var ändå lite försiktig med hur många du väljer att installera. Tillsammans tar programvarorna åtskilligt med plats (130 GB eller mer) på din dator!</​WRAP>​ <WRAP important>​Om du har tillgång till samtliga programvaror,​ var ändå lite försiktig med hur många du väljer att installera. Tillsammans tar programvarorna åtskilligt med plats (130 GB eller mer) på din dator!</​WRAP>​
Line 33: Line 29:
   * **[[Affinity Publisher]]** är ett alternativ till Adobe InDesign   * **[[Affinity Publisher]]** är ett alternativ till Adobe InDesign
 </​WRAP>​ </​WRAP>​
 +
 +
 +
 +===== Vanliga frågor och svar =====
 +
 +  * **Fråga**: Jag har registrerat licensen som jag skall, men när jag startar "Adobe Creative Cloud" så står det att jag bara kommer åt testversioner av det jag skall ha licens till. Varför? Vad gör jag?
 +  * **Svar**: Du kan av olika skäl ha loggat in med fel konto. Kolla inne i "Adobe Creative Cloud" vad du är inloggad som. Klicka på "​pajdiagrammet"​ längst upp till höger. Du skall vara inloggad med //​dittlucatID//​@lu.se (ex. ldc-abc@lu.se) och inte med något annat. Om det är fel konto, logga ut o logga in med rätt konto.
  
  
adobe_creative_cloud.txt · Last modified: 2020-08-17 14:45 by cr